Cisco

Dins del currículum del Mòdul 5: Xarxes locals, l'institut de Lliçà com a centre instructor Cisco, prepara als alumnes per l'examen oficial del Mòdul 1: Introducció a les xarxes.

En què consisteix

Cisco Networking Academy ( CNA ) és un programa educatiu sense ànim de lucre que té l'objectiu de contribuir en la preparació d'estudiants en el disseny , configuració i manteniment de xarxes, a través d'un dels models e-learning més avançats.

El programa està desenvolupat per experts en Educació i Networking ( xarxes ) , resultat d'una aliança d'èxit entre Cisco Systems , docents , governs i organitzacions internacionals que preparen els alumnes per aprendre els coneixements demandats en l'àmbit de xarxes avui en dia, oferint unes majors oportunitats de desenvolupament professional.

És per tant una porta per a llocs de treball de nivell bàsic en xarxes i carreres professionals en tecnologies de la informació (TI).

Cisco Networking Academy: Cursos i Certificacions

CCNA ROUTING & SWITCHING

El curs CCNA Routing & Switching proporciona una visió global dels conceptes i coneixements en xarxes, des de les aplicacions de les capes superiors de xarxa, fins als protocols i serveis facilitats a aquestes aplicacions per les capes inferiors de la xarxa. A més, el curs fa especial èmfasi en l'aplicació pràctica.

El curs es divideix en quatre mòduls diferents, oferint el millor itinerari possible en l'aprenentatge en xarxes :

  • Mòdul 1: Introducció a les xarxes
  • Mòdul 2: Fonaments d'enrutament i commutació
  • Mòdul 3: Escalat de xarxes
  • Mòdul 4: Interconnexió de xarxes

 Certificació associada: CCENT ( corresponent als mòduls 1 & 2) i CCNA R&S

CCENT és el primer pas a seguir per obtenir el CCNA , el qual cobreix xarxes empresarials de mida i amb connexions més complexes.

Aquesta certificació valida l'habilitat d'instal·lar, operar i resoldre els problemes tècnics de xarxes d'empreses petites , inclosa la seva seguretat bàsica. Amb aquesta certificació, els professionals de les xarxes demostren posseir les competències requerides per a posicions inicials de suport de xarxes i és el punt de partida per a una reeixida carrera en networking .

 

Som un centre amb més de 5 anys d'experiència de formació activa en el programa de Cisco Networking Academy.
 
 
 
Com a complement al projecte curricular del CFGM, el centre ofereix els cursos:
Tota la formació es duu a terme a través de la plataforma Netacad

Més informació a www.netacad.com

En col·laboració amb: