mSchools

El programa mSchools és una iniciativa mixta pública-privada, impulsada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA.

Els objetius de la iniciativa mSchools en el marc de la Capital Mundial del Mòbil, són contribuir al èxito educatiu i potenciar les oportunitats d'aprenentatge amb l'adopció de les tecnologies mòbils com instrument d'innovació educativa. Aquesta iniciativa reuneix a insitucions compromeses amb la millora de l'educació i de les perspectives laborals dels alumnes.

L'institut de Lliçà forma part d'aquesta iniciativa incorporant dins dels continguts del Mòdul 8: Aplicacions Web, una unitat formativa exclusivament dedicada al disseny i creació d'aplicacions per dispositius mòbils. Des del centre també es fomenta la participació dels nostres alumnes en diversos concursos de desenvolupmanet d'aplicacions, ajundant-los a construir noves i importants competencies digitals, i preparant-los per al món d'avui.

 

Més informació a mSchools.mobileworldcapital.com

En col·laboració amb: