Webs / Apps al punt

La Fundació puntCAT organitza el certamen Webs al Punt .cat en el qual convida els estudiants de territoris de parla catalana a dissenyar un lloc web o una aplicació mòbil en català dins del seu àmbit acadèmic. L'institut de Lliçà impulsa aquesta iniciativa entre els alumnes del cicle formatiu de SMX, fent especial èmfasis en aquells que cursen el Mòdul 8: Aplicacions Web.

El concurs consisteix en què els alumnes elaborin llocs web o apps escrits com a mínim en català (es poden incloure altres llengües) i de temàtica lliure. Es formen equips formats per grups d’entre 2 i 5 alumnes que estan supervisats pels tutors del centre. D’aquesta manera, es potencia el treball en equip com un requisit bàsic en l’àmbit educatiu.

Un jurat d’especialistes del món de l’educació i les TIC determina les candidatures guanyadores de cada edició de Webs al punt .cat en les categories de millor lloc web i en la de millor aplicació mòbil. Tots els guanyadors són reconeguts en una Gala de Premis que es celebra en el CosmoCaixa.

Els alumnes del CFGM de SMX de l'INS Lliçà participen cada any en aquest concurs. En la edició 2019 un grups d'alumnes van ser finalistes.

   

 

En el següent enllaç es poden veure els guanyadors de les diferents edicions que s'han celebrat.

 

 

Més informació a www.websalpunt.cat

En col·laboració amb: